Innstikk og temaer du ønsker deg i norsk språkutgave?

Jeg har i en kortere periode oversatt noen innstikk og temaer til bruk i WordPress-drevne nettsteder. Dette har jeg tenkt å fortsette med. Selv om jeg hittil har konsentrert meg om innstikk og tema jeg selv bruker eller har hatt en tanke om å bruke, er jeg høyst mottakelig for forslag til andre innstikk og tema som bør oversettes også. Derfor: Ta kontakt ved å legge igjen en kommentar her dersom det er noe du gjerne vil ha på norsk, enten det er på bokmål eller nynorsk. Alle innspill mottas med takk.

Jeg har for øvrig mange oversettelser under arbeid, og noen er jeg også ferdig med, selv om jeg ikke har publisert dem her. De fleste kommer her etter hvert.

Et større prosjekt jeg er godt i gang med, er oversettelse av innstikk og tema produsert av firmaet Golden Dragon WebStudio. Dette er i all hovedsak programvare det må betales for. Hittil er [GD Press Tools->http://www.dev4press.com/plugins/gd-press-tools/?affcde=200143462] oversatt til nynorsk og bokmål. Oversettelsene følger Pro-utgaven som kan kjøpes fra [Golden Dragon WebStudio->http://www.dev4press.com/?affcde=200143462]. På WordPress.org finnes det en litt eldre gratisversjon av innstikket, men denne er ikke oversatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *